چرا با آمريكا دشمن هستيم؟
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر انقلاب اسلامي در ديدار اخير با دانش‌آموزان و دانشجويان در آستانه‌ي روز ملي مبارزه با استكبار جهاني فرمودند: «مبارزه‌ي با استكبار در انقلاب اسلامي و در ميان ملّت ما يك حركت معقول و منطقي و داراي پشتوانه‌ي علمي، و يك حركت خردمندانه است... مرگ بر آمريكاي شما، اين فريادي كه ملّت ايران ميكشند، اين داراي يك پشتوانه و عقبه‌ي منطقي و قوي است؛ داراي پشتوانه‌ي عقلاني است. معلوم هم هست كه مراد از «مرگ بر آمريكا»، مرگ بر ملّت آمريكا نيست، ملّت آمريكا هم مثل بقيّه‌ي ملّتها [هستند]، يعني مرگ بر سياستهاي آمريكا، مرگ بر استكبار؛ معنايش اين است، اين داراي پشتوانه‌ي عقلاني است؛ قانون اساسي ما به اين ناطق است، تفكّرات اصولي و عميق و منطقي بر اين ناطق است.» در يادداشت زير، مباني مبارزه‌ي جمهوري اسلامي ايران با طاغوت اعظم يعني ايالات متحده‌ي آمريكا مرور شده است.
متن تكميلي را در لينك زير مشاهده فرماييد.
منبع:
مديريت حراست
تعداد بازدید:
تاریخ:
1394/09/25
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت